SNOWCAMP

19-24 FEB 2023

SNOWCAMP

19-24 FEB 2023

Häng med på sportlovsläger till Trysil 19-24 februari 2023! En fantastisk möjlighet för dig som är mellan 13-20 år att åka på läger tillsammans med andra ungdomar! Det kommer bli fin skidåkning, härlig gemenskap och fantastiska ungdomsmöten!

NYTT FÖR I ÅR är att du som inte vill åka skidor kan hänga med ändå! Det kommer vara andra aktiviteter hela veckan så som badhus, snövandring, lekar och andra aktiviteter.

Vi som arrangerar är Ulriksbergskyrkan Växjö och på denna sidan hittar du all information som du behöver samt hur du gör din anmälan. Välkommen med!

INFORMATION

Söndag den 19 februari lämnar vi Småland för Trysil och åker tillbaka fredag den 24:e efter skidåkningen. Med ett så här stort läger kräver bra och tydlig information, som kommer här:

Upplägget på dagarna

Söndag: Resdag då vi anländer på kvällen till Trysil, vi hämtar skidor och snowboard för er som hyrt, käkar, går igenom information om veckan och avslutar kvällen med en härlig andakt tillsammans.
Måndag-torsdag: Heldagar i backen eller en annan rolig aktivitet för dig som inte åker följt av mat, gemenskap och ungdomsmöte på kvällen.
Fredag: Heldag i backen och hemresan startar.
Lördag: Anländer hemma på natten/ morgonen omkring 03-05.

Resa

Vi kommer att åka gemensamt i buss och minibuss med avfärd från Växjö kl. 07:00. På vägen upp kommer vi att stanna vid McDonalds där du som vill kan köpa mat för egna pengar eller äta medhavd matsäck. På hemresan finns motsvarande möjlighet att göra matsäck eller äta på McDonalds.

Boende

Vi kommer bo i ett stort hus som ligger mitt i backen. Det är mestadels fyrbäddsrum med WC och dusch på rummet. Önskar du att bo med någon särskild så fyll i detta i din anmälan. Läs mer om boendet ->

Skidhyra

Ska du åka skidor eller bräda och inte har egen utrustning, så behöver du hyra. Detta fyller du i när du anmäler dig. Som gruppresa har vi cirka 15% rabatt. Skidhyran kostar mellan 470 - 910 kr beroende på hur många dagar du väljer att åka och om du är över eller under 18 år.

Liftkort

Nytt sen förra året är att liftkort inte ingår i deltagaravgiften. Du kan välja att åka 3, 4 eller 5 dagar och du fyller i detta i samband med att du anmäler dig. Som gruppresa har vi cirka 15% rabatt. Liftkort kostar mellan 1500 - 2300 kr beroende på hur många dagar du väljer att åka och om du är över eller under 18 år.

Ekonomi

Kostnaden för lägret är 3300 kr, då ingår resa, boende och mat. Liftkort, skidhyra och aktiviteterna ingår inte. Du är anmäld först efter att anmälningsavgiften på 1000 kr är gjord. Hela lägeravgiften (plus liftkort och eventuell skidhyra) ska betalas senast 29 januari 2023. Du betalar in på bankgiro 802-8979 eller till Swish 123 180 01 19 märk ”Trysil + ditt namn”. Anmälningsavgiften är endast återbetalningsbar vid uppvisan av läkarintyg.

Skidskola

På förmiddagarna under veckan kommer vi ha en egen skidskola så att alla som vill ska kunna följa med på lägret oavsett erfarenhet. Det kommer finnas olika grupper för nybörjare och för medelgoda åkare. Skidskolan är gratis.

Aktiviteter

Vi vill göra det möjligt för alla att vara med på läger vare sig du åker skidor/bräda eller inte. För dig som inte vill åka i backen så kommer det finnas andra roliga aktiviteter! Vi kommer bl.a. åka till äventyrsbadet på Experium* i Lindvallen, snövandra på fjället, testa på längdskidor och åka pulka. Aktiviteterna kostar 500 kr för hela veckan och betalas i samband med resten av resan.

*Väljer man att åka skidor/bräda kan man få åka med till badhuset i mån av plats.

Hjälm & säkerhet

Vi kommer ha som regel att alla måste åka minst två och två och då får man självklart hänga med skidskolan som en social grej också.

En annan regel vi kommer ha är att alla ska ha hjälm på sig när vi åker. Om skador ändå skulle hända så kommer det att finnas ledare med sjukvårdserfarenhet, förutom de vanliga sjukvårdarna som finns i liftsystemet.

REGISTRATION

 

KONTAKT

Linda Rea

070-777 39 42
linda.rea@ulriksbergskyrkan.se

Anders Liljekvist

 

070-364 12 00
anders.liljekvist@ulriksbergskyrkan.se